Survey

Attendees: Please click to take a brief survey about the online symposium.
Thank you!

 

Agenda

January 15, 2021, 4:00 – 6:00 PM

Please click the Zoom link below to join the webinar:

https://uams.zoom.us/j/95061635187

  • 4:00-4:05 – Welcome and Speaker Introductions (5 min): Tuhin Virmani, M.D., Ph.D.
  • 4:05-4:20 – HD Genetics primer (15 min): Andrew Burrow, M.D.
  • 4:20-4:40 – Motor Symptoms Management and Clinical trials (20 min):  Rohit Dhall, M.D., MSPH
  • 4:40-4:50 – Wellness Break – Chair Yoga (10 min): Amy Widner, M.A.
  • 4:50-5:10 – Non-motor Symptoms Management (20 min): Alan Diamond, D.O.
  • 5:10-5:25 – How, why and when to access physical therapy, occupational therapy and speech therapy (15 min): Hannah Petersen, SLP
  • 5:25-5:35 – Emotional Wellness on Your HD Journey (10 min):  Kuganes Collins, LCSW
  • 5:35-5:40 – HDSA resources (5 min): Cindy Hillyer
  • 5:40-6:00 – Moderated Q&A (20 min): Moderator: Tuhin Virmani, M.D., Ph.D.; Panelists: Mitesh Lotia, M.D., Rohit Dhall, M.D., MSPH, Chris Oholendt, OTR/L, MHSA
  • 6:00 – Wrap-up